7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor!

7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor!
  • 28 Kasım 2019 10:23

Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 7’ncisi düzenlenen Alaçatı Yeni Yıl Şenliği 7-8 Aralık tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek.

Birbirinden farklı kültür etkinlikleri ve hediye alternatifleri ile Alavya Otel’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan şenlik ile Alaçatı yeni yıl havasına bürünecek.

Her sene olduğu gibi bu sene de Alaçatı’da keyifli bir hafta sonu geçirmek ve yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlere rengârenk seçenekler sunan etkinliğin bu seneki mesajı “Kalpten gelen” olacak.

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği 7 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 de Alaçatı İlkokul öğrencilerinin coşkuyla hazırlandıkları seramik sergi açılışı ve ünlü çocuk kitabı yazarı Defne Ongun Müminoğlu’nun eğitici ve eğlendirici sohbeti eşliğinde başlayacak.

7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor!

Katılımcıları hangi etkinlikler bekliyor?

 Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’ndeki kermes stantlarında keyifli seçeneklerin yanı sıra, mozaik sanatçısı Aysun Yenice önderliğinde yer alacak atölye çalışmalarına tüm çocuklar davetli olacak. Etkinliğe katılan isimlerden Danışman Astrolog Sare Palaska gökyüzünün etkisi altında “AŞK”a dair ipuçları verecek. Uzm. Dr. Murat Balanlı da “Kalpten kalbe yol vardır” adlı söyleşisiyle kalp ile ilgili hastalıkların bize neler söylediği hakkında bilgi verecek.

 

Şenliğe katılan ziyaretçiler Alaçatı’da Aşk kitabı yazarı Mehmet Coral’ın anlatımlarını dinleyip, kuş gözlemcisi ve doğa fotoğrafçısı Sezai Göksu’nun “Kuşlar: Gözlem, Kayıt, Fotoğraf” adlı sunumu ile Çeşme kuşlarını tanıma imkânı bulacak. Ve son olarak Alaçatı Kuşları kitabının yazarı Serap Yurdaer Erboy’un aynı adlı fotoğraf sergisi etkinlik süresince ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

 

“Tüm vatandaşlarımız davetlidir”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme’de yeni yıl heyecanının başladığını belirterek, “Keyifli bir hafta sonu geçirmek ve yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlere rengârenk seçenekler sunan 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği’mize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor! 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor! 7. Alaçatı Yeni Yıl Şenliği başlıyor!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.