• 14 Mart 2016 09:22

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ”bankamatik çalışanlar” ve belediye bünyesinde çalışan ”eş-dost-akraba” skandallarıyla gündemden düşmeyen Çiğli Belediyesi, bu hafta da yine sosyal medya paylaşımıyla yeni bir tartışma yarattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Yerel Yönetim Projeleri ödül töreninde “Türkiye Gençlik Eğitim” dalında ödül aldıklarını sosyal medyada paylaşan Hasan Arslan’ın paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın resmi Facebook beğeni sayfası olduğu açıklanan ”Halkçı Başkan Hasan Arslan” isimli Facebook  sayfasında alınan ödülü, ”sponsorlu” olarak paylaştı. Başkan Arslan’ın yaptığı ”sponsorlu” paylaşım akıllara basında yer alan haberlerden sonra kamuoyunda sarsılan itibarını bu şekilde kurtarmaya çalıştığı sorusunu da beraberinde getirdi.

KATLİAMI HİÇE SAYDI

Öte yandan ödül aldığını sosyal medyada sponsorlu paylaşan  Başkan Arslan, Ankara katliamını da hiçe saydı. Dün gerçekleşen ödül töreninin paylaşımlarına Ankara’da yaşanan katliamı hiçe sayarak bugünde paylaşmaya devam etti. Başkan Arslan’ın ödülü alırken hiç fotoğrafının olmaması ve fotomontaj tekniği ile fotoğraf ortaya çıkarmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Sponsorlu Paylaşım nedir?

Facebook şebekenizdeki arkadaşlarınızdan size ve sizden onlara, Facebookta paylaştığınız aktivitelerle ilgili para karşılığında bilgi aktarır. Haber bandında an be an onlarla ilgili gelişmeleri görürsünüz. Sponsorlu haberler arkadaşlarınızın web sitenizde ya da facebook sayfanızda herhangi bir etkinlik sağlamasıyla bütün arkadaşlarınız arasında hızla yayılma sağlayan reklam türüdür. Sponsorlu haberler farklı varyasyonlarla karşımıza çıkarlar. Sayfanızda yayınladığınız bir gönderiyi sponsorlu hale getirerek o gönderinin beğeniler ve yorumlar aracılığıyla hızla yayılmasını sağlayabilirsiniz. Sayfada yayınladığınız gönderi sosyal ağınıza dahil olmuş kişiler ve onların ağındaki kişilere hızla yayılacaktır.

Kaynak; Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.