“AK Gençlikten Kampüse Hoşgeldin”

“AK Gençlikten Kampüse Hoşgeldin”
  • 3 Ekim 2019 07:59

 

İl Gençlik Kolları, eğitim hayatı için İzmir’e yerleşen üniversite öğrencilerine ‘hoşgeldin’ diyerek, okudukları bölümler hakkında bilgi verdi. Başkan İnan, öğrencilere tüm desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

 

Eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilerin sesi olmaya devam eden İl Gençlik Kolları, “Kampüse Hoşgeldin” sloganıyla, öğrencilere hem okulu tanıttı hem de merak ettikleri sorulara yanıtlar verdi.

Ege, Dokuz Eylül, Katip Çelebi, Bakırçay ve Demokrasi Üniversitesi’nde stantlar açarak okula ilk kez gelen öğrencilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Üniversite ekibi, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Geçtiğimiz yıl yapılan gezi programlarıyla İzmir’in tarihi ve kültürel dokusunu yeniden inceleme fırsatı bulan AK Partili gençler, sertifikalı eğitimlerinin ve hukuk/siyaset/uluslarararası ilişkiler atölyelerinin devam edeceğini belirterek, öğrencileri bu programlara davet etti.

"AK Gençlikten Kampüse Hoşgeldin"

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Eyyüp Kadir İnan, öğrencilerin İzmir’de kampüs hayatı ve barınma olanaklarıyla ilgili üniversiteler ekipleri tarafından bilgilendirmelerin yapılacağını söyledi. Üniversite ortamının şehrin dokusuyla genel bir temas içerisinde ancak farklı bir özerk yapısı olduğunu vurgulayan İnan şöyle devam etti:

“Öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri zemini ve atmosferi oluşturmaları aşamasında ihtiyaç duyacakları tüm desteği vermek için hazırız. Bizler, üniversite teşkilatı olarak öğrencileri tanımak ve onlarla kol kola olabilmek adına kampüste varız. Arkadaşlarımızın yanında olmaya, onlara “Yalnız değilsiniz” demeye devam edeceğiz. Ayrıca üniversitelerdeki AK Partili gençler kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerine bu sene de devam edecekler”

"AK Gençlikten Kampüse Hoşgeldin" "AK Gençlikten Kampüse Hoşgeldin"

Bu haber ilgini çekebilir ->  Avrupa Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.