23 Nisan’ı cezaevinde kutladılar

23 Nisan’ı cezaevinde kutladılar
  • 20 Nisan 2016 10:30

Bayraklı Belediyesi ile İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu işbirliğiyle, cezaevinin spor salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Bayraklı Belediyesi’nin zumba, roman ve akrobasi gruplarının gösterileri ilgiyle izlendi. Cezaevinde kalan çocuklar da şiir okuyup, türkü söyledi.

Etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Başsavcı Vekili Fatih Mehmet Öztürk, Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Güneş Okur, Jandarma Tabur Komutanı Ferhat Ersoy, İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temur ile hükümlü ve tutuklu çocuklar katıldı.

ŞİİR OKUYUP, SAZ ÇALDILAR

Etkinlikte cezaevinde kalan çocuklar şiir okuyup saz çaldı. Türkü söyledi.  Çocukların performansı salonda bulunan arkadaşları ve davetliler tarafından büyük alkış aldı. Bayraklı Belediyesi Kültür ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren zumba, roman ve akrobasi grupların gösterilerine salonu dolduran çocuklar ve gençler de eşlik etti. Başkan Karabağ, kurum içinde bulunan gençler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasında ikinci olan takıma kupa, madalya ve hediyelerini takdim edip çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Spor İşleri Müdürlüğü turnuvada 1., 2. ve 3. olan takımlara 10’ar adet kamp tişört, şort ve tozluk, kuruma da 450 adet tişört, 10 basketbol, 10 voleybol ve 10 futbol topu hediye etti. Etkinlik sonunda TRT sanatçıları mini bir konser verdi.

23 Nisan’ı cezaevinde kutladılar

SİZİNLE FABRİKA BAHÇELERİNDE BULUŞMAK İSTİYORUM

Etkinlik sonunda konuşan İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temur, “Katkılarından dolayı Bayraklı Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bundan sonra kumrumuz etkinliklerine desteklerini bekliyoruz” dedi.  Çocuklara seslenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Öncelikle bir dahaki buluşmada burada değil de bir fabrika bahçesinde bir işyerinde sizinle buluşmak isterim. Buradan çabuk kurtulun. Birinci tavsiyem bu. Hapishaneler az olsun fabrikalar çok olsun. Burada olduğunuz sürece belediyemiz bütün imkanlarıyla müdürlerime talimat verdim ne istiyorsanız size vereceğiz. Söz” dedi.

UÇURTMA UÇURUP, DOYASIYA EĞLENECEKLER

Öte yandan Bayraklı Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir dizi etkilik düzenleyecek. Cumartesi saat 13.00 ile 17.00 arası Bayraklı sahilde uçurtma şenliği düzenlenecek. Ayrıca “Çocukluğumuzun oyunları” adı altında farklı bir etkinlik daha gerçekleştirilecek. Sahile, şişme oyun alanları kurulacak. Çocuklar çalacak müzikler eşliğinde unutulmak bir gün geçirecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.