23 NİSAN’DA URLA’DA ÇİFTE KUTLAMA

23 NİSAN’DA URLA’DA ÇİFTE KUTLAMA
  • 22 Nisan 2016 08:10

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Urla’da Kaymakamlık ve Belediye önderliğinde kutlanacak.  Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara 96 yıl önce armağan ettiği 23 Nisan Urla’da coşkuyla kutlanacak.

Urla Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 23 Nisan Cumartesi günü saat 09:30’da çelenk sunma töreni ile başlayacak program; öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirleri, müzik dinletileri, çeşitli dans ve halk dansları gösterileriyle devam edecek. Etkinlik programında,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konusunda  anaokulları, ilkokullar ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreni gerçekleşecek.

23 NİSAN’DA URLA’DA ÇİFTE KUTLAMA

BELEDİYE KONSERVATUARI’NIN ÇOCUK ŞENLİĞİ RENK KATACAK

1052 öğrencisi bulunan Urla Belediye Konservatuarı ise 23 Nisan’da çocukların coşkusuna ortak olacak. Çocuk Şenliği kapsamında saat 17:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda konservatuar öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler güne renk katacak. Öğrenciler şenlikte müzik dinletisi, tiyatro, dans ve ritim grubu gösterileriyle sahne alacaklar.

Çocukların sanat ve spordan etkilenerek büyümeleri adına Belediye Konservatuarı kuran ve ilçede yer alan spor sahasını yenileyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, çocuklar bizim kıymetlimiz. Onlara daha yaşanabilir Urla sunmak için hizmet ediyoruz. Ne mutlu ki bizlere bir Çocuk Bayramımız var. Atamıza binlerce kez teşekkür ederiz.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.