Bu Kez Fena Geliyor

Bu Kez Fena Geliyor
  • 7 Ocak 2016 11:21

İzmir’de soğuk gitti, yağmur geldi. İzmir Valiliği, halihazırda İzmir’in batısında devam eden gökgürültülü sağanak yağışın önümüzdeki saatlerde il genelinde kuvvetli, batı ilçelerinde (Çeşme, Seferihisar, Karaburun, Narlıdere, Güzelbahçe, Balçova, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Menderes, Bornova, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça, Dikili) çok kuvvetli olması; rüzgarın güney ve batı yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına  şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı karşı ilgilileri ve vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bu Kez Fena Geliyor

FIRTINA ve KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Güney yönlerden (Lodos) orta kuvvette esen rüzgarın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, kuvvetli (40-60 km/sa), kıyı kesimlerde fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Gece saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinde başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların yarın sabah ve gün boyu (7 Ocak 2016- Perşembe) bölge genelinde (İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın il ve ilçeleri) kuvvetli (21-50 mm.), kıyı kesimlerde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 mm) olması tahmin ediliyor.

Ege Denizi’nde Lodos Fırtınası!

Öte yandan, Ege Denizi’nde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) esmekte olan rüzgarın, yarın (06.01.2016- Çarşamba) hızını artırarak; Kuzey Ege’de fırtına ve kuvvetli fırtına (8 ila 9 kuvvetinde ve 60-90 km/saat); Güney Ege’de fırtına (7 ila 8 kuvvetinde ve 50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtına Perşembe (07.01.2016) günü akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenleyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.