2016’ya Coşkulu Kutlama

2016’ya Coşkulu Kutlama
  • 1 Ocak 2016 09:06
İzmirliler 2016 yılını, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yeni yıl özel konseriyle karşıladı. Her yaştan binlerce İzmirliyi bir araya getiren konserde sevilen müzik grubu “Athena” sahne aldı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu meydana gelerek yeni yıl heyecanını İzmirlilerle paylaştı. Saat 24.00’e yaklaşırken alanı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni yıla hemşehrileriyle birlikte girmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İzmirlerin ve tüm ülkenin yeni yılını kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, 2016 yılından beklentilerini şöyle dile getirdi: “2016 yılında Ege denizinde çocuklar ölmesin. 2016 yılında terör bitsin. 2016 yılında bölgemizdeki savaş bitsin. Barış gelsin, kardeşlik gelsin, umut gelsin, dostluk ve sevgi büyüsün”.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile “Athena”  müzik grubunun geri sayımı başlatmalarıyla daha da hareketlenen gecede, saatler 24.00’ü gösterdiğinde yaşanan coşku doruğa çıktı. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl programı, havai fişek gösterisiyle son buld
Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.