2016 Atv Şampiyonası Urla’da Başladı

2016 Atv Şampiyonası Urla’da Başladı
  • 7 Mart 2016 10:35

5 Mart Cumartesi Günü Urla Cumhuriyet Meydanında Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından verilen Türkiye Enduro- ATV Şampiyonası startının ardından şampiyona Titus Feronia tesisleri yarış parkuru tanıtım turu ile devam etti.

6 Mart Pazar Günü ise toplam 25 sporcunun yer aldığı Türkiye Enduro- ATV Şampiyonası 1. Ayak İzmir Yarışı, Titus Feronia Yarış Tesislerinde başladı. 3 kategoriden oluşan ve 11 kilometre uzunluğunda zorlu doğa mücadelesinin sergilendiği parkurda sporcular toplam 4 turda kıyasıya yarıştı.

ATV tutkunlarının ilgiyle takip ettiği yarışlar düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Urla Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, Urla Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Bilgin, Oben Sezer, Selçuk Balkan ve Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık’dan aldılar.

Türk Kızılayı’na verdikleri desteklerden dolayı TMF İdare As Başkanı Hamit Dizman’a teşekkür eden Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık, ilerleyen günlerde yeni projelerde beraber çalışmayı diliyoruz diyerek Dizman’a plaket takdim etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Dereceye Girenler

S1 sınıfında; Birinci Fatih Şengül, İkinci Yavuz Carbaş, Üçüncü Bilal Şengül oldu.

S2 sınıfında Yusuf Sayar yarışı ilk sırada tamamladı. Sayar’ı, Ahmet Özgül, ve Fatih Özgür takip etti.

UTV sınıfında ise Çağlayan Çelik birinci oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.