1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği Mustafa Arslan’a tam desteğini açıkladı

1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği Mustafa Arslan’a tam desteğini açıkladı
  • 28 Mart 2019 13:41

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan’a her kesimden destek yağıyor. 1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği (Buca Fan Clup) da Arslan’a koşulsuz desteğini açıkladı. Başkan Adayı Arslan, Bucaspor’u yeniden Süperlig’e taşımak için 21 proje açıklamıştı.

Cumhur İttifakı Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Bucaspor  taraftarlarının da umudu oldu. Türkiye’nin en iyi altyapıya sahip kulüplerinden biri olan Bucaspor, son 10 yılda yeterli ve doğru destek göremediği için Süperlig’den 3. Lige kadar düştü. Buca ile birlikte Bucaspor’un da yeni bir destan yazması için geçtiğimiz günlerde tam 21 proje açıklayan Başkan Adayı Mustafa Arslan, taraftarın da umudu oldu.1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği Mustafa Arslan’a tam desteğini açıkladı

Seçime sayılı günler kala sosyal medya hesabından açıklama yapan 1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği (Buca Fan Clup), “Cumhur İttifakı Buca Belediyesi Başkan Adayı Sayın Mustafa Arslan’ı destekleme kararı almış bulunmaktayız” dedi.

1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği (Buca Fan Club) Adına Başkan Mehmet Aydın’ın imzası ile yapılan açıklamada bu desteğin gerekçeleri de vardı. İşte Buca Fun Clup’ın o açıklaması:

BUCASPOR’UN BAŞARISI İÇİN HAYATİ ÖNEMDE

Mahalli idareler seçimlerinin renklerine, üzümlü armasına aşık olduğumuz Bucasporumuz için ayrı bir önemi bulunmaktadır. Bilindiği üzere, Buca Belediyesi Başkanı aynı zamanda Bucasporumuzun da onursal başkanlığı görevini yürütmektedir. Yine unutmamak gerekir ki, Bucasporumuzun başarılı olduğu ve hak ettiği konumlarda bulunduğu zamanların ekseriyetinde onursal başkanlık görevlerini de ifa eden dönemin Buca Belediyesi Başkanlarının aldıkları rol hayati derecede bir öneme sahip olmuştur. Maalesef ki yine hatırlatmak isteriz, Bucasporumuzun düşüşe geçtiği zamanlarda da dönemin Buca Belediyesi Başkanlarının yadsınamaz bir etkileri bulunduğu açıktır. TFF 3.Lig’de mücadele eden ve sonraki düşüşün sonucunda amatör lige düşme tehlikesiyle burun buruna olan Bucasporu görmek bizleri derinden yaralamaktadır. Bu sebeple Bucasporumuz için ciddi öneme sahip olan Buca Belediyesi Başkanını belirleyecek 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerini yakından takip etmekteyiz. Bizim için Bucasporumuzun menfaatleri, geriye kalan her şey ve herkesten üstündür. Unutulmamalıdır ki, tüm kişi ve kurumlar gidebilir ancak Bucaspor lig ve konumu fark etmeksizin ilelebet yaşamaya ve bizler tarafından yaşatılmaya devam edecektir.1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği Mustafa Arslan’a tam desteğini açıkladı

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA’NIN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFA YANSIDI

SOMUT VE İNANDIRICI PROJELERİ VAR

Bu düşünceleri kendimize şiar edinerek, 1928 Bucaspor Taraftarlar Derneği (BucaFanClub) olarak yaptığımız istişareler ve adaylarla yapılan görüşmeler sonucunda, Bucasporumuzla ilgili daha somut ve inandırıcı projeleri olduğuna inandığımız ve projelerini Bucasporumuzun kuruluş yıldönümü olan 11 Mart tarihinde, daha önce hiç karşılaşmadığımız şekilde, kapalı kapılar ardında belli başlı kişilere değil bizzat Bucasporumuzun yegane sahibi taraftarları huzurunda açıklayan, Bucasporumuzu hak ettiği yere getireceğine cani gönülden inandığımız, Cumhur İttifakı Buca Belediyesi Başkan Adayı sayın Mustafa Arslan’ı destekleme kararı almış bulunmaktayız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.