Kaya’dan CHP Ve HDP’ye Zehir Zemberek Sözler

Kaya’dan CHP Ve HDP’ye Zehir Zemberek Sözler
  • 3 Ocak 2016 11:15

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın söylemlerini eleştiren Kaya, CHP’nin de HDP çizgisine doğru kaydığını üzülerek gördüklerini ifade etti.

7 Haziran öncesinde elinde sazıyla seçmene şirin gözükmeye çalışan Selahattin Demirtaş’ın gerçek yüzünü göstermeye başladığını hatırlatan Kaya, “Dün Demirtaş’a cici çocuk muamelesi yapanlar şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum. Terör örgütünün borazanlığını yapan, her satırından kin, nefret damlayan söylemleriyle karşımıza çıkan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ yaptıkları açıklamalarla anayasa suçu işlemişlerdir. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne karşı yaptıkları açıklamaların hukuken bir bedeli var, bunu ödemek durumundadırlar. Dokunulmazlıkların arkasına sığınarak terörle flörte devam edenler, yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Yapılan her hukuksuzluğun karşılığı var. Terör seviciliği yapanlara müsamaha gösterilmesi mümkün değil. Terör örgütünün maşası haline gelmiş olan HDP’ye sempatiyle bakan, TBMM’de sürekli HDP ile dirsek temasında bulunan CHP’yi de anlamak mümkün değil. CHP’nin adım adım HDP çizgisine doğru yaklaştığını üzülerek görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünün CHP’si arasında dağlar kadar fark var. Askerimize, polisimize tuzak kurmak için hendek kazan teröristlere ‘hendek kazan arkadaşlar’ diye seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu tavrıyla gönülleri yaralamıştır. Hendek kazanlar, barikat kuranlar teröristtir ve teröristlerle sonuna kadar mücadele edilecektir. Kamu düzenini sağlamak, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için cansiperane bir şekilde mücadele veren askerlerimizin, polislerimizin her zaman yanındayız. Terörle mücadelede görev alan tüm güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerine milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDE TAVİZ YOK
Şırnak’ın Cizre ve Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki teröristlere karşı yürütülen mücadeleye değinen AK Partili Kaya, Cizre’nin ve Sur’un Türkiye’nin kuzeyindeki, güneyindeki, batısındaki ilçeler gibi, Türkiye Cumhuriyeti’nin aziz bir toprağı olduğunu hatırlattı. Ülkenin her ilinde ve her ilçesinde olduğu gibi Cizre’de de, Sur’da da mutlak surette kamu düzeninin sağlanacağını söyleyen Kaya, terörün her türüne karşı kararlılıkla mücadele vereceklerini belirtti.  Kaya, “Terör nereden gelirse gelsin, adı ne olursa olsun mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Türkiye’yi teröre teslim etmeyiz. Kamu düzenini sağlamak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak bizim asli görevimizdir. Bu noktada durmak, yılmak, geri adım atmak asla yoktur. Ne teröre, ne de teröre sırtını dayayarak, terörü referans kabul ederek siyaset yapmaya çalışanlara müsamaha göstermemiz beklenemez. Herkes ektiğini biçecek, yaptığının bedelini ödeyecek. Vatandaşlarımız müsterih olsun” şeklinde konuştu.

PKK, KÜRTLERE ZULMEDİYOR
İzmir’de son bir haftada biri asker biri polis olmak üzere şehitlik mertebesine ulaşan iki vatan evladını sonsuzluğa uğurladıklarını hatırlatan Kaya, Şehit Er Necati Yenikapı ve Şehit Polis Erol Aktürk’ün cenaze törenlerine katıldığını ve aileleriyle görüşme fırsatı bulduğunu aktardı. Aslen Diyarbakırlı bir Kürt olan şehit babası Fevzi Yenikapı’nın ‘Anam Kürt, babam Kürt, sülalem Kürt. Bu teröristler neyin peşindeler. Bu teröristler insanın kanını emer. Yalanla dolanla bu iş yürümez. Allah’tan korksunlar. Benim bir bayrağım varsa, ay yıldızlı bayrağım var. Başka da yok. Terörün dini imanı yok’ şeklindeki açıklama yaptığını ifade eden Kaya, “Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var, PKK Kürtlerin temsilcisi değildir. Aksine, PKK Kürtlere zulmeden, hain bir örgüttür. Kürt kardeşlerimize yapılacak en büyük kötülük ve vicdansızlık, onları PKK’yla eş tutup bu alçak cinayet şebekesinin insafına teslim etmek olacaktır. Bunu kim yaparsa biz karşısında oluruz. Diyarbakırlı şehit babası Fevzi Yenikapı’nın sözleri bu anlamda çok önemlidir” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ

İZMİRLİLER’E CHP’Yİ ANLATACAĞIZ
Televizyon programını sunan gazetecinin, AK Parti’nin İzmir’de nasıl bir strateji uygulayacağı yönünde bir soru sorması üzerine de değerlendirmelerde bulunan Mahmut Atilla Kaya şunları söyledi, “Biz İzmir’de her zaman hizmet odaklı, hizmet esaslı siyaset yapıyoruz. Hizmet siyasetine devam edeceğiz. Söz konusu İzmir ise gerisi teferruattır anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak İzmir’de ‘Kendimizi İzmirlilere anlatmalıyız’ gibi bir kaygımız yok. İzmirliler bizi çok iyi biliyor. Her gün Konak Tüneli’nden geçen binlerce hemşehrimiz, Çevre Yolu’nu kullanan, İZBAN banliyö hattıyla işine gidip gelen, Adnan Menderes Havalimanı’ndan ülkenin ve dünyanın dört bir köşesine uçan İzmirliler bizi çok iyi tanıyor. Ayrıca biz de İzmirliyiz, İzmir bizim evimiz. Bu şehirde hepimiz birbirimizi biliyoruz. Kendi evimizdekilere kendimizi anlatmamıza gerek yok. Biz hizmetlerimizle konuşmaya devam edeceğiz. Ancak bir şeyi de ihmal etmeyeceğiz. İzmirlilere CHP’yi anlatacağız. CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP olmadığını anlatacağız. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen CHP İzmir İl Kongresi’nde yaşananları hepimiz gördük. CHP İzmir İl Kongresi’nde İzmir’in engin hoşgörüsü ve evrensel demokrasi kültürü açısından hiç hoş olmayan manzaralar yaşandı. Genel seçim sürecinde, CHP’nin İzmir ile illiyet bağı bulunmayan adaylarla İzmir’in karşısına çıktığını söylemiştik. Sayın Kocaoğlu’nun kongrede yaptığı konuşmada kendi partisinin İzmir Milletvekilleri için kullandığı ifadeler bizim haklılığımızı ortaya koydu. Kocaoğlu’nun, partisinin milletvekilleri için söylediği ‘İzmir’in adresini bilmeyenler, İzmir ile ilgisi olmayanlar’ sözü hala kulaklarımızda çınlıyor. Sayın Kocaoğlu’nun açıklamalarına baktığımızda, İzmir’e kendini anlatması gerekenler ayan beyan ortadadır. Ayrıca söz konusu kongrede başka şeyler de öğrendik. İzmir’in eski belediye başkanlarından Yüksel Çakmur’un tam 21 yıl boyunca kamu kaynağıyla kurulan bir vakfın binasında oturduğunu ve Kocaoğlu’nun da bu gerçeği bilmesine rağmen hiç sesini çıkarmadığını öğrendik. CHP’nin Genel Başkan Yardımcılarının İzmir’e geldiklerinde havalimanında kendilerine yakın ilçe belediye başkanları tarafından tahsis edilen VİP araçlarla otel ve yazlıklarına uğurlandıklarını öğrendik. CHP’de kongrelerde delegeleri etkilemek için belediyelerin kullanıldığını, kamu kaynaklarının kullanıldığını öğrendik. Kongre sonrasında Sayın Aziz Kocaoğlu çıkıp ‘Bana kumpas kuruldu’ demiştir. Diğer taraftan suçladığı milletvekilleri başka açıklamalar yapmıştır. Bu kadar entrikanın ve bizans oyununun olduğu bir parti asla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olamaz. Biz İzmirlilere bunu anlatacağız” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.