112 Milyonu Duyunca Telefonlar Coştu!

112 Milyonu Duyunca Telefonlar Coştu!
  • 29 Aralık 2015 12:47

İzmir’de, vergi ödeyerek 35 yıldır medyumluk yapan Fadime Gür’ün bir bankadaki 112 milyon lirasının yok olması Türkiye gündemine oturdu. Hareketli günler yaşayan 65 yaşındaki medyum, akrabalarının yanı sıra hiç tanımadıkları kişilerin bile arayıp para istediğini söyledi.

112 milyon liralık davayı açmasının ardından İHA’nın yaptığı haberle hemen hemen tüm ana haber bültenlerinde kendisine yer bulan medyum Fadime Gür, kendisine küs olan kardeşinin bile telefon edip para istediğini anlattı. Gür, “Bana küs olan ve hiç aramayan kardeşim, kızım 6 ay hasta yattığında bile aramazken şimdi benden para istiyor. ‘Bankaya borcum var o borcumu öde’ diyor” ifadelerini kullandı.
Çocuklarının babasından 15 yıl önce ayrıldığını ve o zamandan beri kendilerini hiç aramadığını dile getiren Fadime Gür, “Sabah aradı ‘bana para ver zor durumdayım’ diyor. 15 sene oldu ayrılalı, çocuklarına hiçbir katkısı olmadı ama benden para istiyor. Çocuklarımı bile ben kendim evlendirdim” dedi.

“VERECEKSİN KARDEŞİM” DİYORLAR
Akrabalarının yanı sıra hiç tanımadıkları insanlardan bile telefon geldiğini ifade eden Gür, “Bize yardım etmezsen çocuklarını kaçırırız’ diyorlar. Ziyarete gelip, ‘Oğlumu evlendireceğim bana yardım et’, ‘Kızım hasta’ diyip para istiyorlar. ‘Olmayan parayı mı vereyim’ dedim ‘Bize imkan tanı olunca biz geliriz’ dediler. Beni hiç arayıp sormayan akrabalar parayı duyunca aramaya başladı. Hepsi sanki sıraya girdi, ‘Vereceksin kardeşim’ diyorlar” şeklinde konuştu.
Gelen telefonların bir kısmına kendisinin baktığını söyleyen medyum Fadime Gür’ün kızı Havva Gür ise “Yurt içinden ve yurt dışından bir sürü telefon geldi. 10 senedir biz 4 kardeş bir anne yaşıyoruz. Kimse aramıyor bizi. Şimdi paranın kokusunu aldılar herkes arıyor. Taciz edenler bile var. Aynı anda 3 telefonla birden konuştuğumu biliyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.