• 11 Ağustos 2022 11:42

CUNDA’DA BÜYÜK YAZ TEMİZLİĞİ BAŞLADI!

Ayvalık Belediyesi ekiplerinin yeşil alanlar, sahil şeridi, cadde ve tarihi sokaklarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

Bu çerçevede Cunda (Alibey) Adası Arkadeniz mevkisi ve merkezinde bulunan tarihi sokaklar ekiplerin çalışması ile pırıl pırıl yapıldı. Program çerçevesinde geçtiğimiz günlerde yol yapım çalışmalarının ardından dolgu malzemesi olarak atılan kumların da detaylı temizliği yapıldı. Geniş bir personel ekibi ile kısa sürede gerçekleştirilen temizlik vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

Detaylı temizlik çalışmaları ile hem doğayı koruduklarını hem de vatandaşların daha güzel ortamlarda vakit geçirmesini sağladıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin bu çalışmaların Ayvalık genelinde sıklıkla gerçekleştirildiğini, rutin temizlik işlerinin yanı sıra detaylı temizlik çalışmalarındaki geniş katılımlı ekip ve ekipmanlarla daha temiz bir Ayvalık için hizmet edeceklerini belirtti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.