18 Haftada, 17 galibiyet şampiyonluk getirdi, Çiğli Belediyespor şampiyon oldu

18 Haftada, 17 galibiyet şampiyonluk getirdi, Çiğli Belediyespor şampiyon oldu
  • 10 Nisan 2022 16:20

Başkan Utku Gümrükçü’nün yönetimine geçtiği günden bugüne sürekli başarılarla anılan Çiğli Belediyesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çiğli Belediyespor, bugün deplasmanda Karaağaç Şehitler Stadı’nda Bölmespor ile karşı karşıya geldiği. Bölmespor’u 3-0 mağlup eden Çiğli Belediyespor 3. Lig için  18-24 Nisan tarihleri arasında Denizli’de oynanacak Play off maçlarına gitmeye hak kazandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 2. Grupta fırtına gibi bir sezon geçiren Çiğli Belediyespor  3. Lig parolasıyla çıktığı yolda 18. haftada aldığı 17 galibiyetle şampiyon oldu. Çiğli Belediyespor deplasmanda Bölmespor ile karşılaştı. Maçın Hakemi Emre Coşkun Yardımcı Hakemler ise Oğuz Akgün ve Türker Özer oldu. Maçın 4. Hakemliğini ise Hakan Yücel yaptı.  40 puan ile lider olan Çiğli Beleidyespor hem puan durumunu 43’ yükseldi  hem de şampiyon oldu.

Çiğli Belediyespor’dan 17. Dakikada Doğaç Akkun sarı kart gördü. Ardından Çiğli Belediyespor kalecisi Uğur Köprülü de 25. Dakikada sarı kart gördü. Bölmespor’dan Hakan Ertuğrul’da 33. Dakikada sarı kart görürken,  36. Dakikada da  yine Bölmesporlu futbolcu Serdar Tandoğan sarı kart gördü. Çiğli Belediyespor 42. Dakikada Taner Çapakçur’un attığı gol ile 1-0 öne geçti.70. Dakika da fileyi tekrar havalandıran Taner Çapakçur maçın ikinci golünü atarak takımını 2-0 öne geçirdi. 77. Dakikada ise Batuhan Altun’un golü ile Çiğli Belediyespor 3-0 ile karşılaşmanın galibi oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’te 23 Nisan coşkusu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.