Sındır ‘O’ isimleri eleştirdi ama…

Sındır ‘O’ isimleri eleştirdi ama…
  • 9 Eylül 2018 19:24

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Başkanlığı’nı 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu ile ilgili bir mesaj yayınlamadığı gerekçesi ile eleştirdi. Meclis Başkanı Binali Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olduğuna da vurgu yapan Sındır “rahatsızlık bunun neresinde?” ifadesini kullandı.

İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“‪Bugün 9 Eylül İzmir’imizin Kurtuluş Günü… ‬
‪Ne Cumhurbaşkanlığı, ne RTE, ne TBMM Başkanlığı, ne “İzmir Milletvekili” Binali Yıldırım sosyal medya hesaplarından bir tek kutlama mesajı dahi yayınlamadılar… Ya da ben mi görmedim acaba…‬
‪Peki rahatsızlık bunun neresinde ?‬”
Sındır ‘O’ isimleri eleştirdi ama...
İzmir’deki kutlamada yoklar !
İzmir’deki 9 Eylül kutlamaları ise İzmirlilerin yoğun katılımı ile yapılırken CHP İzmir milletvekilleri adeta yokları oynadı. İzmir’deki kutlamalara CHP’li Milletvekillerinden sadece Tacettin Bayır, Kani Beko ve Murat Bakan katıldı.
Yaptığı açıklama ile AK Parti cephesini eleştiren Kamil Okyay Sındır ise İzmir’deki kutlamalara katılmadı.
CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 95. Yıl kutlamaları sebebiyle Örgütü Ankara’ya çağırdı. İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu da İzmir’in kurtuluşu ile ilgili mesaj yayınlamayan siyasilerden.
Sındır’ın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun açıklama yapmamasını göz ardı ederek sadece AK Parti cephesini eleştirmesi ‘samimiyetsiz’ olarak değerlendirildi.
Sındır, İzmir’in kurtuluşu ile ilgili mesaj yayınlamayan isimleri eleştirirken “Acaba Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile eleştirdiği isimleri aynı kefeyi mi koyuyor ?”  sorusu da akıllara geldi.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.