Mumcu: Yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz

Mumcu: Yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz
  • 23 Eylül 2018 09:15

 

Konak Kent Konseyi Muhtarlar Meclisi’nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Konak Belediyesi’nin Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulun açılışında konuşan Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu; “Konak Kent Konseyi’nin hemşerilerimize dokunmak için en önemli parçası Muhtar Meclisidir. Kentin ve kentlinin sesi olan Muhtarlarımızla her zaman daha yaşanabilir bir kent için çabaladık. Bu mücadelemiz bundan sonra da sürecek” dedi. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür eden Mumcu, ilçede görev yapan tüm muhtarları da emeklerinden ötürü kutladı. Mumcu, genel kurulda seçilecek yeni Muhtarlar Meclisi Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerini de kutlayarak “Konak için mücadelemiz devam edecek” dedi.

BAŞKAN DİNSEVER OLDU

Konak Kent Konseyi Muhtarlar Meclisi Başkanlık Seçiminde Kosava Mahalle Muhtarı Reşit Gezginci ve Emirsultan Mahalle Muhtarı Muzaffer Dinsever aday oldu. Seçimi 52 oy alan Emirsultan Mahalle Muhtarı Muzaffer Dinsever kazandı. Konak Kent Konseyi Muhtar Meclisi Yürütme Kuruluna Kamil Soydan (49), Mehmet Uzundal (46), Yelda Atilla (39), Recep Topal (38), Gültekin Hassepetçi (34), Ünal Kalfa (30), Binali Korkmaz ve Yusuf Polat (28) oy alarak Yürütme Kuruluna seçildi. Muhtarlar Meclisi Yürütme Kurulu Yedek Üyeliklere ise Şerife Gökgör (24), Nilgün Güney (22), Kemal Ersun (21), Sumru Benligül (20), İbrahim Cebeci (17), Özlem Kanmetin (16), Aladdin Yenigün (11), Ali Yüksel (4) oy alarak seçildi. .

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.