Menemen’deki futbol sahası içki mekanı oldu

Menemen’deki futbol sahası içki mekanı oldu
  • 14 Eylül 2018 13:10

Gençleri alkol ve uyuşturucudan uzak tutmak amacıyla spor yapılması gereken futbol sahasından utanç manzaraları.

Menemen’de bir yer daha kaderine terk edildi. Seyrek Mahallesi’nde gençleri alkol ve uyuşturucudan uzak tutmak,spora özendirmek için yapılan futbol sahası Menemen Belediyesi tarafından kaderine terk edilirken aynı zamanda da içki içenlerin mekanı olarak da ironik bir durum ortaya serdi.

Menemen'deki futbol sahası içki mekanı oldu

Bakımsızlığa terk edilen alanda yüzlerce içki şişesi ve sayısız sigara izmariti bulunurken, futbol sahasının harabeye dönmüş görüntüsü de görenlerin içini sızlattı.

Menemen'deki futbol sahası içki mekanı oldu

Aynı zamanda stadın yakınında bulunan alanlara da “Moloz dökmek yasaktır” yazısına rağmen dökülen molozlar Menemen’deki kötü tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi.

Menemen'deki futbol sahası içki mekanı oldu

Özellikle tarım alanlarına dökülen molozlar yüzünden çiftçi ürün alamaz hale geldi. Tarlaya dökülen molozlar yüzünden büyük zarar gören çiftçiler, belediyenin denetimsizliğinden dolayı bu kamyonların tarlalara moloz döktüğünü iddia ederek Menemen Belediyesi ve Başkan Tahir Şahin’in bu zararın sorumlusu olduğunu dile getirdi.

Menemen'deki futbol sahası içki mekanı oldu

Kamyonlar molozları tarım arazilerine boşaltırken işte böyle yakalandı.

Menemen'deki futbol sahası içki mekanı olduMenemen'deki futbol sahası içki mekanı olduMenemen'deki futbol sahası içki mekanı olduMenemen'deki futbol sahası içki mekanı oldu

Kaynak: Menemen’deki futbol sahası içki mekanı oldu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.